Saša Vanjek

Biografija

1999. diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. 2007. završio je specijalističke studije iz psihoterapije i savetovanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. U “Geštalt Centru” u Beogradu, 2005. završio je edukaciju iz Geštalt terapije/Geštalt savetovanja.

Profesionalno iskustvo sticao je u ustanovama preduniverzitetskog obrazovanja na pozicijama stručnog saradnika i nastavnika psihologije. Kao saradnik angažovan je na različitim projektima u domenu istraživačkog rada, interesornih i stručnih tela, savetodavnih poslova, itd.

Završio je brojne stručne edukacije iz oblasti mentalnog zdravlja dece i odraslih u zemlji i inostranstvu (USA – “Developing leadership potentials in local community” US Department of State 2004, Estonija – “How to develop an inclusive school culture for supporting cooperation and participation competencies?” Council of Europe – Pestalozzi Programme, 2016).

Član je Društva psihologa Srbije i Udruženja međunarodne psihološke asocijacije EFPA. U Integrativnom centru za mentalno zdravlje Dr. Antin Pavlović, angažovan je na poslovima stručnog saradnika – psihologa. Poslovi koje obavlja uključuju psihološko testiranje, psihodijagnostičku procenu sposobnosti, savetodavni rad sa decom, mladima i roditeljima, psihološki tretman maladaptivnih reakcija razvojnog doba, prevazilaženje psiholoških kriza, stres, savetodavne i psihoterapijske intervencije dece i adolescenata, profesionalnu orijentaciju, timsko angažovanje u dijagnostičkim i rehabilitacionim postupcima i ostali poslovi iz oblasti psihološke delatnosti.

Ujedinjeni u cilju pružanja najbolje brige i podrške, mi smo snaga koja čini čuda.

Ukoliko imate problem u kojem mi možemo da pomognemo, slobodno nas kontaktirajte.