O nama

Dr Antin Pavlović pruža kvalitetnu brigu i podršku

Naša perspektiva

Svaka osoba je jedinstveno, neponovljivo biće i zato mi, u ordinaciji Dr Antin Pavlović biramo pristup koji čoveka posmatra kao individuu, kao celovitost tela, uma i duha. Naša ordinacija predstavlja stub zdravstvene zajednice posvećena unapređenju mentalnog zdravlja kroz holistički pristup.

Mentalno zdravlje, kako ga posmatramo, proizilazi iz harmonije između fizičkog, psihičkog, emocionalnog, socijalnog i duhovnog aspekta. U Ordinaciji Dr Antin Pavlović, verujemo u individualnost svakog pacijenta i mlade osobe. Zato kreiramo personalizovane terapijske programe i ciljeve kako bismo im pružili najbolju moguću podršku.

Ako želite da vaša deca i mladi dobiju pažljivo prilagođenu terapiju, Ordinacija Dr Antina Pavlović je vaša pouzdana destinacija. Nudimo sveobuhvatnu podršku za mentalno zdravlje i dobrobit jer smo tu da vam pomognemo da ostvarite ravnotežu i lični rast.

Dr Antin Pavlović je Prva privatna ordinacija u regionu specijalizovana za

Rad sa adolescentima

Skoro svako dete ili tinejdžer susreće se sa različitim izazovima u periodu odrastanja. Brojni razlozi mogu dete učiniti napetim, neraspoloženim i zabrinutim, mogu izazvati poremećaj u ishrani ili probleme u odnosima kod kuće ili u školi. Kada se dete ili adolescent suoči sa teškoćama često nije u stanju da se samostalno nosi sa tim, te je važno prepoznati na vreme i potražiti profesionalnu pomoć dečijeg i adolescentnog psihijatra.

Ordinacija Dr Antin Pavlović koja takođe radi sa adolescentima je tu da pruži podršku i stručnu negu vašim najmlađim članovima porodice. Deca veoma retko dolaze samoinicijativno i obično ne vide razlog dolaska. Poseta dečjem psihijatru je na inicijativu roditelja, predlog škole ili drugih osoba i institucija kada se prepoznaju kašnjenje ili odstupanja u razvoju govora, socijalnih interakcija, igre, smetnje spavanja, hranjenja, pokreta (tikovi), strahova, ljubomore, neprilagođenog ponašanja u vrtiću ili školi, uznemirenosti i tuča.

Adolescenti (počev od 11-12 godina) često sami zatraže pomoć, a srednjoškolci veoma često. Tada se roditelji uključuju povremeno, isključivo u dogovoru sa adolescentom u zavisnosti od specificnosti problema. U praksi se često dešava da adolescent alarmira porodičnu problematiku ili mentalni problem jednog od roditelja (alkoholizam, nasilje, težak poremećaj ličnosti) i pokrene proces porodične psihoterapije ili individualnog lečenja. Ordinacija Dr Antin Pavlović pruža specijalizovanu pažnju i podršku za adolescente pomažući im da prevaziđu izazove odrastanja i mentalnog zdravlja.

kako sve možemo da pomognemo

Neke od naših usluga

Ordinacija Dr Antin Pavlović vam pomaže da se suočite sa složenim životnim pitanjima ili izazovima, važno je obratiti se onima koji su posvećeni i koji imaju široko znanje i iskustvo.

PREGLED DEČIJEG I ADOLESCENTOG PSIHIJATRA

Skoro svako dete ili tinejdžer susreće se sa različitim izazovima u periodu odrastanja.

GRUPNA PSIHOTERAPIJA SA ADOLESCENTIMA

Grupna psihoterapija sa adolescentima predstavlja značajnu terapijsku tehniku u pristupu i lečenju širokog spektra...

PSIHOTERAPIJA

Psihoterapija je način lečenja određenih smetnji, stanja ili poremećaja mentalnog zdravlja i podrazumeva razgovor sa psihijatrom, psihologom ili drugim stručnjakom koji...

LOGOPED

Logoped procenjuje govorno-jezički status deteta...

Naš tim

avatar

Naš tim je mala zajednica velikih ideja. Svako od nas donosi jedinstvene veštine i strast ka cilju. Kroz saradnju i podršku ostvarujemo ciljeve i prevazilazimo izazove.

Put dubljeg razumevanja sebe, svojih emocija i odnosa sa svetom oko nas.

Ukoliko imate problem u kojem mi možemo da pomognemo, slobodno nas kontaktirajte.